România

Corupția, Justiția între dictatură și democrație, lipsa dreptului la un proces just, homofobie...

România (UE)

Răpiri, torturi în așa-zise închisori de tortură neautorizate... „victime false minore și martori falși” angajați de polițiști... - Corupție în fiecare autoritate - În timp ce politica și justiția închid ochii și tolerează aceste condiții. - „Ne întrebăm: cum poate această corupție sistematică și abuz în serviciu să rămână nepedepsite în fiecare zi în mijlocul spațiului juridic al Uniunii Europene?”

Citește mai mult...

Despre Noi

Despre noi „Noi“ – adică despre Daniel și Matthias, doi cetățeni germani și susținătorii noștri. În timpul unei călătorii în România, Daniel și Matthias au nimerit în mijlocul afacerilor dubioase ale unor funcționari corupți. Au cunoscut torturile, situații nedemne de o ființă umană și șantajul funcționarilor. Dorim să facem publică povestea celor doi germani și încălcarea drepturilor omului în România.

Citește mai mult...

Homofobia

Homofobia este omniprezentă în România, nu doar în viața socială de zi cu zi, ci și în administrație. Un efect deosebit de drastic îl are atitudinea ostilă a justiției față de homosexuali. Aceasta permite tolerarea de facto de către stat a unor infracțiuni inspirate de ură împotriva homosexualilor – și conduce totodată la comiterea de către funcționari publici a unor delicte bazate pe discriminare.

Citește mai mult...