Traficul de copii administrat de stat în România

EU Council Presidency 2019, Child Trafficking, Torture and Poverty - tolerated and supported by the authorities and funded with EU funds

Președinția Consiliului UE 2019, trafic de copii, tortură și sărăcie – tolerată și susținută de autorități și finanțată cu fonduri UE.

Acest articol va fi tradus în curând în limba română. Până în acest moment, raportul poate fi tradus cu Google Translate. Mai jos este o traducere Google în formă de text.

Link către instrumentul de traducere cu articolul de presă integrat.

Raportul original în limba germană poate fi citit → aici cu informații suplimentare. Mai jos este o traducere Google tradusă sub formă de text.

În curând, vor apărea aici alte dovezi sub formă de apeluri telefonice supravegheate, înregistrate de oficiali corupți ai poliției române, finanțate cu subvenții ale Uniunii Europene.


Directorul unei case de stat pentru copii și adolescenți, doamna Sorina Chivoiu și diverși polițiști (în colaborare cu parchetul corupt) au cerut tinerilor să aibă relații sexuale cu turiștii. De asemenea, tinerii au fost obligați să încerce turiștii la diverse crime evitate, cu scopul de a putea șantaja străinii sau rudele lor pentru a genera schimb valutar și ura lor față de homosexuali sub formă de tortură, discriminare și tratament inuman. trăi. Minorii care nu au cooperat au fost bătuți, șantajați, torturați sau arestați.

Am depus plângeri penale cu ajutorul avocaților împotriva directorului, a diferiților polițiști și a doi procurori, dar chiar și după mai bine de 3 ani, nu s-a făcut nici o anchetă, nici acuzații, nici o regulă de drept la vedere!

Mass-media de stat din România, până în prezent, nu a raportat nimic despre aceste fapte. Dimpotrivă, uciderea directorului Căminului pentru copii și adolescenți din București (presupus ucisă de soțul său) este luată ca o ocazie de a înfățișa această femeie ca o persoană îngrijitoare a sistemului.

Cu toate acestea, traficul de copii și de persoane, condițiile inumane și deturnarea de fonduri și donații ale UE nu se vor opri până când criminalizarea autorilor sistemului sofisticat și corupt.

Nu suntem singurii care au furnizat autorităților dovezi solide – sub formă de documente guvernamentale, fișiere audio / video și declarații în acest sens. Cu toate acestea, încearcă cu îndemânare să acopere aceste incidente, chiar dacă dosarele presupun proporții de neimaginat în ceea ce privește scandalul pe care l-am descoperit, iar numărul făptuitorilor implicați este în creștere.

În următoarele titluri din presă și mass-media, ceea ce confirmă exploatarea sistematică și acoperirea ei din nou:


Copii torturați în casa de copii „Pinocchio”

Doi copii au decis să fugă din casa de copii Pinocchio. Când un tată al altor copii s-a prezentat în Pinocchio. Șocat de ceea ce auzise și înregistrase. Băieții lui au trebuit să îndure aceleași chinuri.

„Este ca o închisoare, sunt baruri. Nu poți merge în grădină, ești închis în cameră”, a spus una dintre victime. Copiii nu ar avea curajul să raporteze ceea ce au experimentat și cu siguranță nicio putere.

Conform declarațiilor lor, seara primiseră somnifere în mâncare. „Dacă nu luăm pastilele”, ne-au amenințat: „Băieții vin seara, ne bat și ne rup ceva”.

„Dacă nu luăm acestea, ne vor omorî”, a spus unul dintre copii …

Tatăl a spus: „Am fost sigur că copiii mei nu vor fi bătuți, nu vor fi maltratați.

„Dar ce este asta în capul copilului meu?” (O lacerare cu o pată albastră a băiatului – vezi video)

Aceasta l-a prezentat pe tatăl împreună cu diverse imagini video ale regizorului (și, astfel, actualul tutore al copiilor) înaintea doamnei Sorina Chivoiu.

„Doamna mi-a răspuns că tot ceea ce a văzut și tot ce i-am arătat nu este adevărat”, a relatat tatăl copiilor. „Nu există așa ceva aici! Auzi așa ceva pentru prima dată ”.

Link către articolul de presă original

Traducere – Articolul de presă original – Googel Translate


Traficul de copii în casa de copii Pinocchio: managerul casei a vândut o fată de 14 ani în Gara de Nord

Dumitru Anghel, care era angajat la casa copiilor, a fost arestat. În loc să-i protejeze pe minori, i-a mediat în rețele pentru traficul de persoane. Oficialii de la București și procurorii crimei organizate DIICOT au scos în evidență cazuri șocante ale unor copii care au fost victime ale traficului. Vândute de către unul care ar fi trebuit să ofere protecție: Anchetele făcute împotriva lui Dumitru Anghel, șeful căminului copiilor Pinocchio, sector 1, au dezvăluit că angajatul Biroului de Stat pentru Asistența Tineretului a început în 2012 cu magazinele sale, cu fete care au fost lăsate acolo de familii. .

Anghel i-a convins pe minori să coboare în scurgere sau le-a dat proxeneți pentru un loc de muncă. Stâlpii au ajuns la poarta de intrare și au spus că vor să își ia „nepoatele” acasă.

Odată ieșiți pe stradă, minorii erau victime în siguranță. Au fost amenințați, bătuți și forțați să se prostitueze. Fiecare victimă avea zece clienți zilnic, pentru o partidă de sex între 50 și 100 de lei (10 și 20 de euro) a fost taxată.

Astfel, membrii rețelei câștigau aproximativ 400 – 500 LEI pe zi, prin exploatarea fiecărei fete.

După ce au investigat rețelele de trafic de persoane care au durat o lună, polițiștii au percheziționat săptămâna trecută locuințele a 12 traficanți din București și 2 membri ai rețelei din provinciile Teleorman și Dâmbovița.

„Fetele au trebuit să se prostitueze în zona Gara de Nord (Gara de Nord), dar unele dintre proxenetele au fost situate și în cele două cartiere din apropierea capitalei”, explică un anchetator.

În ședința de judecată, zece dintre ele au fost chestionate de procurori, iar instanța din București a decis joi să aresteze trei bărbați și patru femei.

Printre cele opt victime găsite au fost fete la vârsta de 14, 16 și 17 ani.

Uneori, minorii erau pur și simplu vândute de la o rețea la alta. Pe lângă directorul casei, șase cosuri au fost încătușate timp de cel puțin 29 de zile. Fiecare dintre ei este acuzat de trafic de persoane și trafic de minori.

Oficiul de Stat pentru Asistența Tineretului a decis suspendarea lui Dumitru Anghel până la finalizarea anchetei.

Link către articolul de presă original

Traducere – Articolul de presă original – Googel Translate


Un adolescent care locuia în casă a murit

Un adolescent instituționalizat pe care voiam să îl ofer voluntar a murit. Era dependent de droguri, HIV-pozitiv, de hepatită B etc. și avea mari probleme emoționale, iar casa copiilor unde a petrecut mulți ani (Pinocchio 1 din București) nu a încercat să-l salveze.

El a fost abandonat, i-au urmărit sinuciderea lentă și l-au considerat un caz lipsit de speranță.

Povestea lui Sandu, care ar fi împlinit 20 de ani în iunie, trebuie să fie cunoscută de toată lumea. Acest sistem funcționează împotriva copiilor. Cât de tare ar trebui să plângem?

În iarna anului 2014 și până în august 2016, ne-am oferit voluntar să lucrăm în Pinocchio 1 (CPU), Sector 1, București, camera de urgență.

La prima vizită, am observat un băiat de 16 ani, fără educație și sălbatic. Și am decis să-i îmbunătățesc abilitățile, dar să lucrez cu el separat de ceilalți.

Dezvoltarea abilităților sale va merge mult, deoarece Sandu este dependent de droguri și HIV-pozitiv și are hepatită B, tuberculoză și alte probleme, inclusiv traume emoționale și adânci.

Am mers săptămânal la adăpost și de-a lungul timpului făcuse progrese lente, dar când a împlinit 18 ani (în iunie 2016), cei din casă au trebuit să-și respecte drepturile, nu?

L-au lăsat să continue, așa cum a făcut-o mai devreme în oraș, pentru a putea folosi droguri doar pentru a-l obliga să-și semneze eliberarea pe propria răspundere.

După câteva zile s-a întors (ca și până acum) pentru că locuința l-a raportat dispărut de lege după 24 de ore, iar poliția (care știa unde este oricum) l-a urmat încă 48 – 72 de ore sau chiar mai mult timp .

El făcea un backtracking, iar pe 29 august 2016 mi-am dat seama că nu pot face nimic, deoarece ceea ce lucram sau ne întâlnim cu psihologul pe care l-am găsit în programul de voluntariat nu a fost suficient.

Am scris tot ce știam, plus ceea ce am observat, într-o scrisoare de plângere pe care am trimis-o prin poștă către Agenția Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopției (ANPDC / Jugendamt).

Nu am vrut să pun în pericol programul de voluntariat pentru că știam că această casă și alții își pot închide ușile către voluntari, chiar dacă un psiholog de la ANPDC mi-a spus că voluntarii sunt marele noroc al acestor copii (!).

Poate pentru că am scris de la început că sunt jurnalist (și critic de film), am fost rapid sunat și invitat la o întâlnire. Acolo am fost asigurat că o inspecție neanunțată va fi trimisă la domiciliu.

Ceea ce a avut loc și m-am întors în curând la ANPDC pentru a vedea rezultatele inspecției.

Mi s-a oferit o lucrare cu concluziile de departe și mi s-a spus să rămân calm, deoarece multe dintre problemele pe care le-am identificat au fost descoperite după inspecție, acea acțiune a fost luată, etc.

Nu am mai mers la centru și am fost eliberat din programul de voluntariat. Știam că transmiterea scrisorii era maximul pe care îl puteam face pentru Sandu și ceilalți copii, fără a renunța la munca celorlalți voluntari. Știam cât de mult le-a ajutat o îmbrățișare și o vorbă bună. Dacă nu aș fi plecat în acea zi, m-aș fi simțit ca un complice al unui sistem complet inuman.

Nu am vorbit niciodată cu Sandu de atunci. M-a sunat de mai multe ori, dar nu i-am răspuns. Nu am avut inima să-i spun, s-a terminat, nu vă mai pot ajuta.

Să fie continuat!

Link către articolul de presă original

Traducere – Articolul de presă original – Googel Translate


Copiii din casele de stat din București care au fost trimiși la muncă

Copiii din diverse case de stat din București sunt trimiși zi de zi la muncă, trimiși clienților sau chiar eliberați de acasă. „Taxa” este cuprinsă între 100 și 300 de milioane de lei vechi români (lunar).

Una dintre cazările atinse de reporterul TV ascuns a fost înființarea Biroului Social și Protecția Copilului în Sectorul 1.

Aici se obișnuiește închirierea copiilor pentru lucrări de curățare. Per capita de copil, acele trei milioane de lei vechi românești sunt plătite lunar (aproximativ 64 de euro).

În casa de copii Pinocchio din București, „forța de muncă” costă mai puțin pentru serviciile de grădinar. Acolo costă doar un milion de lei vechi românești (21 de euro).

Cu toate acestea, copiii de acolo nu mai sunt dispuși să meargă la muncă sau este mai greu să îi convingi.

Potrivit minorilor „angajați”, aceasta este o practică obișnuită în case.

Cu toate acestea, acești minori nu se vor întoarce în locurile în care au fost „angajați”, ei au fost predați de reporteri autorităților competente.

Link către articolul de presă original

Traducere – Articolul de presă original – Googel Translate


Scandal în Pinochio

Un tânăr de 13 ani din casa de copii Pinochio din sectorul 1 susține că a fost violat în mod repetat de către paznicii (serviciul de securitate) al instituției.

Câțiva cetățeni care au aflat de cazul fetei s-au revoltat ieri dimineață la Institutul de Medicină Legală și au fost indignați de faptul că poliția nu a intervenit la timp.

Rudele fetei au spus că poliția le-a instruit minorilor să ia o declarație. Potrivit anchetatorilor, minora s-ar fi îndrăgostit de un bărbat care i-a spus cum să fugă din casă.

Pentru aceasta, tânăra a avut o relație sexuală cu un băiat în casa de plasament, susținând că a fost violată.

Link către articolul de presă original

Traducere – Articolul de presă original – Googel Translate


Acuzațiile de abuzuri sexuale în căminul copiilor – senator USR, au refuzat accesul la locuință

În ianuarie 2018, senatorului Vlad Alexandrescu i s-a refuzat accesul la Uniunea Salvați România , USR, la Casa Copiilor, deși au existat mai multe acuzații tangibile de violență, maltratare și abuzuri ale minorilor care solicită protecție.

„Am făcut sex cu mai multe persoane pentru bani”, mi-a spus un tânăr de 17 ani.

Un alt copil îmi spune: „Am vrut să plec în străinătate într-o rețea de prostituție.” Unii oameni au descris cum să fure mâncare din casă în basculă,

în timp ce alții îmi spun că vor să fugă de la lucrătorii de acasă. Psihologul apare doar la fiecare 2 luni …

Link către articolul de presă original

Traducere – Articolul de presă original – Googel Translate


Șapte angajați ai Complexului de servicii sociale St. Mary au fost arestați

Judecătoria sectorului București a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a șapte angajați ai Complexului de servicii sociale Santa Maria din cadrul Departamentului Protecției Sociale și Protecției Copilului Sector 1, a informat vineri Biroul District Sector 1. Inclusiv un medic / psihiatru, o asistentă medicală și cinci educatori specializați.

De asemenea, instanța s-a pronunțat cu privire la închisoarea altor șapte angajați ai căminului pentru copii de servicii sociale Santa Maria.

Procuratura a ordonat în urmă cu mai bine de o săptămână să înceapă urmărirea penală a mai multor angajați din Complexul Sf. Maria și a deschis un dosar penal referitor la suspiciunea de maltratare a minorilor. În plus, se aplică abuz în serviciu și delapidare.

Cei 14 angajați ai casei de copii „Sf. Mary ”din sectorul 1 a fost reținută la 24 iunie pentru sustragerea alimentelor de la copii și adolescenți, iar adolescenții care i-au„ deranjat ”au fost duși la sanatoriu.

Patru dintre acuzați sunt în arest la domiciliu, ceilalți au fost puși sub control judiciar. Conform News.ro

În legătură cu cazierul din Casa de Copii Sf. Maria, 14 persoane au fost arestate la 24 iunie, inclusiv Drs. Victorița Botoagă, care le-a dat minorilor droguri psihotrope.

Împotriva lui Botoagă a fost deja hotărât în ​​2012, acuzat de reproșul falsificării a numeroase rețete de medic pe bugetul CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate / Asigurările de Sănătate de Stat).

Anchetatorii au efectuat nouăzeci de percheziții la domiciliu pe 23 iunie.

Apoi au ajuns la concluzia că personalul din casa de copii Sf. Maria

S-au furat constant detergenți, medicamente, alimente, îmbrăcăminte, electrocasnice, produse cosmetice, precum și diverse sume de bani strânse prin sponsorizări, donații sau fete din casă.

Potrivit procurorului instanței din București, locuitorii au fost spitalizați timp de o lună într-un spital mental. Dacă aceștia au „deranjat” personalul de acasă în proiectul lor.

Un angajat al casei St. Mary a deschis un magazin unde a vândut produsele furate din locuință.

Alți angajați au furat bunurile din donații, precum lenjerie de pat sau aparate electrice, unele dintre donațiile către copii au fost vândute acolo la prețuri de chilipir. Conform declarației către News.ro.

167 de copii sunt adăpostiți în case, 28 la St. Mary’s Center, 43 St. Nicholas Center, 33 la St. Joseph’s Center, 41 la Pinocchio Center și 22 la St. Stephen’s Center.

Link către articolul de presă original

Traducere – Articolul de presă original – Googel Translate

Articolul original poate fi vizitat aici de partea partenerului nostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *