Presă Românească

MATTHIAS ȘI DANIEL: TORTURAȚI SISTEMATIC DE APARATUL JUDICIAR DIN ROMÂNIA – CORUPȚIA ÎN MIJLOCUL UE

(->Wikipedia pentru mai multe informații: Mai mulți angajați ai aparatului judiciar românesc angajează așa-numiți „agenți provocatori“ https://de.wikipedia.org/wiki/Agent_provocator , cu scopul de a implica în delicte pe unii turiști străini, care par a avea o situație materială bună.
Așa a fost pregătit și împotriva noastră un dosar penal fictiv, iar un „martor“ și mai multe „victime“ au fost plătiți și constrânși să semneze declarații.
Martiriul nostru a început prin utilizarea torturii psihice și fizice, a unor condiții de detenție inumane,
neacordarea asistenței medicale, violență corporală extremă, amenințări cu moartea, tentativă de ucidere, tentativă de abuz sexual (comandată), ș.a.m.d....
 
Motivul era obținerea prin șantaj a unor „despăgubiri“ bănești uriașe de la familiile noastre și consolidarea și în viitor a unei homofobii extreme în țară.
Inclusiv astăzi viața noastră se află într-un pericol evident, întrucât susținătorii noștri sunt în posesia a mii de documente, secțiuni de convorbiri telefonice, sentințe, fișiere cu monitorizări video/audio care deconspiră aparatul de stat.
Autoritățile române preferă să păstreze secrete toate aceste lucruri.
Documentele noastre scot la iveală situații scandaloase în cadrul Poliției și Justiției din România, în calitate de stat membru UE.
De asemenea, printre acestea se găsesc documente și fișiere audio cu privire la abuzurile care au loc în căminele de copii.
Mai mult, prin detenția noastră în diverse instituții de tortură din România, am adunat declarații scrise ale unor oameni (inclusiv ale unor victime de vârstă minoră), care dovedesc, ținând cont de alte documente secrete, ce chinuri și torturi se desfășoară zilnic în mijlocul UE.
 
 
Toate acestea au loc într-o țară care oprimă oamenii prin șantaj, tortură și aplicarea arbitrară a legilor, cu ajutorul a milioane de persoane corupte din instituțiile aparatului de stat.
Actorii sunt bine conectați și operează în mod organizat, pentru a-și acoperi faptele lipsite de scrupule.
Astfel este împiedicată și plecarea noastră în Germania, pentru a se evita blamarea în presă a instituțiilor statului român.
Executivi români, dar și germani refuză până astăzi orice fel de anchetă împotriva funcționarilor români – în pofida existenței unor dovezi grele, elocvente.
Familiile noastre și noi dorim să prezentăm evenimentele degradante din statul UE România în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.
Fiecare din persoanele responsabile (judecători, procurori, polițiști, miniștri, directori etc.) va trebui să se justifice în fața Curții Penale Internaționale.
 
Dorim să scoatem la iveală aceste încălcări ale drepturilor omului în cadrul UE și să le punem capăt. Instanțele europene nu pot ignora un astfel de comportament în primul rând datorită Jubileului 2017, când se împlinesc 11 ani de când România este membră UE.
 

 

MAI MULTE DESPRE PRESA ROMÂNEASCĂ, MASS-MEDIA ȘI PROPAGANDA DE STAT A ACESTORA

Sub guvernul evident corupt al României, libertatea presei este îngrădită...

Text în lucru.

Actualizarea în curând!