Dovezile, documentele și sentințele noastre

Dorim să facem publice pentru dumneavoastră toate dovezile, documentele, sentințele, declarațiile și fișierele video și audio.

Între acestea se numără documente oficiale și fișiere video și audio, care dovedesc în mod clar așa-numitul Entrapment (întinderea capcanei)/Agent provocator.

O mare parte a acestor documente și fișiere dovedește chiar implicarea intenționată în aceste fapte penale, de către angajații Poliției și Justiției române, a unor minori.

Alte documente dovedesc încălcarea, în așa-numitele închisori, a Convenției privind drepturile omului.

O parte a documentelor ne-a fost trimisă în secret, iar persoanele care ne-au predat aceste documente și-au riscat viața pentru ca atât noi, cât și dumneavoastră, să avem acces la aceste probe.

În plus, avem lăzi pline cu documente care dovedesc în mod clar, în „cele mai stridente culori”, caracterul arbitrar al sistemului judiciar corupt.

Pe de-o parte, nici măcar nu s-a încercat a se ascunde totul, întrucât așa-numiții judecători și procurori nu au a se teme de nici un fel de sancțiuni în interiorul țării.

Pe de altă parte, persoanele implicate au fost totuși atât de „stupide”, încât ne-au confirmat în scris, fără să vrea, lucruri absolut scandaloase (cazuri de încălcare a legii).

De asemenea, avem pentru dumneavoastră un document al autorităților germane, care dovedește în mod indubitabil cazuri clare de încălcare a legii.

Toate aceste documente vor fi disponibile în curând, rând pe rând, sub forma unui tabel.

Vă rugăm să aveți puțină răbdare…