Închisoarea Rahova în flăcări

În urma revoltelor cu privire la condițiile de detenție inumane din TOATE așa-numitele penitenciare românești, în așa-numitul „penitenciar” Rahova a avut loc un incendiu puternic.

De teama presei internaționale și a unor eventuale investigații asupra neregulilor extreme, nu au fost chemați pompierii, în mod intenționat, în pofida focului de anvergură.

Daniel și Matthias au avut ghinionul de a fi închiși în mijlocul acestui incendiu puternic.

Cei doi au avut mult noroc și au supraviețuit acestei tragedii.

 

Mai mult, cei doi au depus plângere penală împotriva fiecărui angajat care a refuzat să acorde ajutor.

Desigur, și împotriva conducerii instituției de tortură și împotriva directorilor Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Nu există detectoare de fum într-o instituție UE în care peste 1000 oameni petrec zi și noapte.

Mai jos, aveți o primă imagine a acestei situații scandaloase, în curând vom publica și alte clipuri video, care vă vor permite să vizualizați cu mai multă precizie ce spaimă de moarte au trăit Daniel și Matthias și alți oameni.

Video – Incendiu de anvergură fără pompieri

Așa-numita psiholoagă a instituției de tortură Rahova s-a dat drept purtătoare de cuvânt pentru presă.

Doamna a mințit de înghețau apele!

Cu toate acestea, ea a confirmat că, în pofida incendiului grav survenit într-o Instituție Publică într-un stat membru al Uniunii Europene, nu au fost chemați pompierii.

A confirmat că focul a fost stins cu apă.

Cu apă… Este posibil ca fire electrice active în flăcări să fie stinse cu apă ???

Ea nu a spus nimic despre faptul că a fost necesar ca incendiul să fie stins de deținuți, de așa-numiți sclavi (plantoane) ai penitenciarului.

În plus, la stingere a participat și șeful paznicilor, care mai avea puțin până la pensie și pe care și ziua îl surprindeam dormind pe masă.

Așa-numita purtătoare de cuvânt pentru presă susține, în clipul video, că legea e de vină pentru incendiu! Deoarece deținuților le este permis să posede brichetă.

În interviu, doamna a trecut sub tăcere faptul că deținutul a provocat incendiul, deoarece voia să atragă atenția asupra condițiilor de tortură absolut inumane.

De asemenea, tot o minciună este și faptul că deținuții au fost mutați în alte spații! După ce am răbdat o oră în fumul gros, toxic, am fost băgați într-un fel de cușcă pentru găini, în curte, acolo au căzut pe noi cioburi de geam de la ferestrele de pe coridorul etajului 2, a căror tocărie de lemn a ars.

După ce am rezistat în acel loc fără niciun fel de asistență medicală, am fost duși înapoi în celule infestate cu fum negru, toxic.

Renovarea, înlăturarea mirosului și a particulelor nocive au durat, în total, câteva luni…

Plângere penală a fost prezentat, de asemenea, în ceea ce priveşte focul direct după incendiul din avocaţii noştri.

După o jumătate de an, am s-au chemat apoi prea aşa-numitele poliţia să spun afară.

Poliţist corupt care doreau fonduri cu toate încercarea de a convinge-ne pentru a nu continua afişarea.

El a încercat-o pe diferite excursii, şi a fost face foarte agresiv.

Numai atunci când noastre avocat pentru drepturile omului a venit să adăugaţi data, presiunea a fost ceva mai puţin!

Am avut atât de mult dovezi, Declaratiile, videoclipuri si documente, care ofiţerul de poliţie a văzut că el are nici o sansa,

întreg să se ascundă în numele de sistemul de stat corupţi.

L-am întrebat dacă el este normal constată că într-o instituţie (în CA) ««2000 oameni sejurul), în statul membru al Uniunii Europene, într-o singură cameră, s-a instalat o alarmă de incendiu…

Un răspuns de la paginile oficiale a rămas!

În acest sens am arătat penale asemenea directorii de administraţia de stat închisoare de ANP.

Cu toate acestea, ca şi în toate instituţiile din România, directori schimba constant, înainte de acesta devine „brenzlich”, şi cineva devine pe pista.

La numirea în iunie, construirea de poliţie şi biroul plin de fund-gură de sistemul de sănătate, le-am auzit nimic mai mult la caz.

Probabil, procurorii au interzis, care este ceva mai departe!