Demonstrații împotriva sistemului de justiție

2017 este anul de protestele din Romania!

Ceva nu mai exista de la căderea dictatorului comunist Ceausescu 27 ani în urmă.

Începutul 2017 reprimate oameni a căsătorit din nou pe drum.  O jumătate de milion de protestatarilor paşnici, care au fost zilnic peste câteva săptămâni în România, în frigul extrem pe străzi. Mißten de protestatari au fost înainte → Ceausescu nebunie Palace (pentru casele au fost făcute plat de 40.000 Bukarestern).

Exact în acest moment, noi (Daniel şi Matthias) numit, terenuri, din nou eliberarea din ilegale arestului preventiv, înainte de corupt, aşa-numitele române în arest. De multe ori, a acestei cereri respinse nefondate, dar datorită demo-uri, şi momentele noastre adresate faptul dintre câteva avocat pentru drepturile omului din țara noi au fost înlăturați cel puţin de tortură de azil într-un apartament.

Începând cu 05.11.2017, oamenii merg înapoi în stradă. În întreaga ţară, există din nou proteste. Presa internațională a raportat:

„nu vrem o natiune de hoti” şi „Justiţie nu corupţiei

Mare demo pentru sistem judiciar independent a raportat al doilea German de televiziune

Sperăm că în cele din urmă aduce curaj pe populaţia românească, şi numai apoi pace este dacă există un sistem de Justitie in Romania, si nu numai masochists că este distractiv, oameni nevinovaţi la tortura sau ucide.

De asemenea, speranţa că acest pervers în cele din urmă opri arestarea copiilor, deoarece acest furt comis de mai mulţi ani.

Dictatorii de statul român în cele din urmă ar trebui să înţeleagă că trebuie să renunţe. De stat al României este un stat membru al Uniunii Europene pentru vârstele, dar statul respectă fără acordul European sau deciziile-cadru.

Avocații noștri au aplicat pe bună dreptate eliberarea noastră de mai multe ori pentru că suntem arestați nevinovat. Pentru că am devenit victime ale „lăcomiei românești”.

Au fost respinse toate cererile nefondate. Există, de asemenea, nici o justificare pentru arestare noastre.

Chiar şi cererea noastră repetate Europene supravegherea comanda, (un cadru European decizia 2009/829/JAI), care nu poate fi respins, a fost respins neîntemeiată de către judecători corupţi. Întoarcerea în familia noastră, în casa noastră ne este negat de peste 2 ani.

Judecătorii din România funcţionează niciodată împotriva dorinţa de STAATSanwälte. Ar fi aţi plătit mită sume exorbitante.


Filme scurte despre demonstrațiile de la începutul anului 2017

Puteţi găsi mai multe imagini în biblioteca noastră pagina.


Demonstranții din București se mișcă din 05/11/2017 (la fel ca la începutul anului (cu mai mult de 500.000 de persoane zilnic), inclusiv la „clădirea parlamentului pervers„. unde în prezent se dezbate un proiect de lege pentru a limita competențele procuraturii responsabile de corupție În viitor, agenția nu va mai putea să investigheze funcționarii administrativi, în timp ce controlul Ministerului Justiției asupra procurorilor anti-corupție va fi extins.

Potrivit presei germane:

Mii de oameni protestează împotriva reformei judiciare planificate

Potrivit criticii, guvernul român dorește să compliceze lupta sistemului judiciar împotriva corupției în țară. În București, aproximativ 10.000 de persoane au protestat.