Stat FĂRĂ sistem judiciar

Statele din lume există în care sistemul de Justiţie tot incorect este construit, şi la dreapta şi de a lua dreptul de două, ştim.

Dar un stat membru al Uniunii Europene nu există, de unde există nu numai o instituţie care nu nu corupţiei, mulţi nu sunt conştienţi!

Dacă este instanţelor, poliţie, birouri, spitale, interventii chirurgicale, medicii de birou sau autorităților de la Institutul… Toate aceste instituţii nu funcţionează în România ca unul imaginează-l într-o democraţie.

României în problema democraţiei politice cazul aplică, este deja cunoscut pentru unii!

Dar ca realitatea este într-adevăr, cum se simte, arestat într-un stat pentru un motiv-, reprimată – şi torturat, şi toate instituţiile împreună formează o coaliție, să se comporte la sfârşitul dictatoriale

pentru a ascunde, nimeni nu poate imagina, care nu a experimentat-o pe corpul meu propriu!

Vom încerca tine bucata cu bucata, pe baza dovezilor şi experienţa pentru a demonstra că a adoptat un nivel Romania omenie şi corupţie,

cel care a stat în condiţii de siguranţă puteţi apela "Justiţie" şi "Institutionsfrei".

Pentru acest tip de sistem de stat, nu există nici un termen pentru a descrie totul cu cuvântul corupţia şi dictatura, nu suficient de departe.

Este o regulă de drept este de numai fel de bun ca protagonti sale, dar care acţionează (judecători, procurori, poliţişti, interpreţi, etc.) sunt toate membre din "Ministerul securității statului". Toate sunt reprimate şi intimidaţi de către un stat separat imens, nimeni nu îndrăzneşte să contrazică, pentru a fi victime ale dictatori din frica în sine.   


Vă recomandăm toate dedicat acest judiciar DEMONSTRABIL corupt, mulţumiri pentru cer! În cazul în care este nevoie de ani.

De exemplu, există posibilitatea de a lupta împotriva corupţiei şi abateri grave în instituţiile UE OLAF pentru a afişa.

Pe lângă posibilităţile de Curtea Europeană de Justiţie din Strasbourg, există Curtea Penală Internaţională pentru drepturile omului (BPI), se poate! Oamenii! Arată, care sunt responsabile pentru încălcări ale drepturilor omului conversaţii.