Ambasada Germaniei din București

Ambasada Germaniei la Bucureşti:

Despre abuzurile absolut incredibil, mai ales la Ambasada Germaniei din Bucuresti, ne va prezenta un raport te în detaliu la scurt timp.

Vom publica dovezi, vom raport privind experienţele noastre şi ne spune altora care sunt permise de către autoritatea competentă la nevoie.

Pe această temă, am inclus clipuri de la un film de mai jos.

Pentru noi (Daniel şi Matthias şi suporterii noştri) sunt aceste clipuri de film ca déjà vu.

Filmul spune povestea de tortură cetăţenilor germani, şi a modului de reprezentare competente germane pur şi simplu „arata altfel”, pentru a lucra problemele din drum.

Suntem conştienţi de mult de la acest film de scandal. A comportamentului parţial „lung timp angajat” al Ambasadei Germaniei la Bucuresti, cum ar fi condiţiile de scandalos.

Se pare că încă nimic nu s-a aflat! Prin urmare, suntem obligaţi să clarifice unele lucruri. De asemenea, membrii noştri a trebuit să ramburseze plangere penala impotriva unui fost angajat al Ambasadei Germaniei la Bucuresti. Deoarece în perioada premergătoare la orice plangere la Ministerul de externe şi Ambasada a fost ignorat.


Puteţi viziona → aici întregul film.

Filmul se numeste: povestea în primul rând: secta torţionar

El a rapoartelor de tortură, viol de minori, etc. „Colonia Dignidad” prezentat vizavi de Ambasada Germaniei, cât şi extern ca o aşezare German de model – de fapt ea a fost scena o crimă fără precedent. Acoperire continuă în această zi, multe victime sunt în aşteptare pentru compensare de zeci de ani…


Reprezentarea nativ (o Ambasada germană) sau angajaţii lor / oficiali, adesea nu chiar locuri de muncă de o misiune diplomatică a unui stat în sediul guvernului altui stat de acceptă multe nu este clar.

De multe ori cred că ex. germană, din străinătate (în special în UE) într-o situaţie de urgenţă, asistenţa este garantat.

Cu toate acestea, va putem ajuta pentru germani în străinătate (e.V.), împreună cu alţii, şi, de asemenea, clubul Dovedi, mesaje de multe ori ‘nu face nimic.

O revelaţie de foşti angajaţi ai o Ambasada germană Arată că aparent fonduri chiar ilicite, recompense in bani si frauda de securitate socială sunt în joc.

Verde MP Franziska Brantner a cerut o conştientizare amănunţite şi clare de acuzaţiile. Acesta trebuie clarificat, de asemenea, dacă au existat incidente similare din alte ţări…

În cazul în care sunt incidente similare la Ambasada din Bucuresti, putem dovedi, dar o mulţime de alte…

Adesea avem impresia ca în cazul angajaţilor noştri reprezentare germană Home oraşului, corupţi politicieni români (uneori nedrept), funcţionarii şi angajaţii instituţiilor erbittlich · ascultători · şi să fie ascultători.

A spus în limba germană, noi şi mulţi alţii au la impresie, draga „în fund este scotocit” mai degrabă decât relaţiile de drepturile omului, adevărat, de teama cu privire la international sau teamă în ceea ce priveşte relaţiile economice de creştere şi comerciale cu România .

Ar putea fi că corporaţii German, pot vinde cele mai sărace dintre cei săraci în România, nu toate nu corespund cu preţurile scumpe, ceea ce nu mai este necesară în Germania. Dacă germană „diplomati” ar îndrăzni, despre tortură şi maltratare, opresiune, corupţie şi gestionarea incorectă a fondurilor UE ar vorbi ar putea fi da să simt crimele lor prins românească politicianul / dictatori, şi din ciuda Interzicerea comerţului.

Puteţi citi mai multe despre obiectul ilicit de afacere de la Ambasada Germaniei mai jos:

De bani numerar în Ambasada germană?

Pauze în presă menţionat film (finanţat de Ministerul Afacerilor Externe cu contribuabilii German), în ceea ce priveşte „Camere” diplomaţi German sa te uiti la → aici.