Ziua Drepturilor Omului

Ziua Drepturilor Omului este sărbătorită la 10 decembrie și este ziua Declarației Universale a Drepturilor Omului, adoptată la 10 decembrie 1948 de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite.

La 10 decembrie 1984, Convenția împotriva torturii și a altor tratamente sau pedepse crude, inumane sau degradante a fost încheiată la New York.

România a consacrat acordul prin Legea nr. 80 din 30 septembrie 1994. → (nr LEGEA. 80 din 30 septembrie 1994 cauzei privind ratificarea Conventiei pentru EUROPENE si Prevenirea torturii scroafa pedepselor tratamentelor inumane scroafă degradante, precum si un nr protocoalelor. 1 si la 2 conventie).

Statul român a avut până în ziua drepturilor omului, la 10.12.2017 – 8442 zile, pentru a se asigura că instituțiile și cetățenii pun în aplicare această lege.

Punerea în aplicare! Nu doar pe hârtie, cum ar fi diverse alte acorduri / convenții / decizii-cadru, ci și practicarea reală.

La 08.12.2017, una dintre posturile TV de propagandă din statul corupt din UE a raportat cu titlul: „E OFICIAL: ROMANIA PRACTICES TORTURA” !!!

Deși diverși politicieni, instituții UE, ambasada germană, angajații unor organizații pentru drepturile omului susțin că nu există tortură în Uniunea Europeană, acuzațiile sunt absurde și nedovedite …

Cu toate acestea, în cazul în care chiar și propriul lor post de televiziune, în statul dictatorial cu un astfel de titluri semnificative „pentru țara lor face publicitate“, poate montat în cele din urmă, dar să se gândească ori despre dacă ar trebui să ia orice sancțiuni în timp util împotriva statului român și Transformați.

UE a preluat țara est-europeană în 2007, deși nu au fost atinse toate cerințele pentru reformarea sistemului judiciar și combaterea criminalității și a corupției.

Că România trebuie să fie monitorizat chiar zece ani de la aderarea la UE încă de Comisia Europeană la Bruxelles în ceea ce privește dezvoltarea statului de drept și lupta împotriva corupției și a crimei organizate, a avut, probabil, în 2007, nimeni nu a imaginat.

Un raport de presă interesant al MITTELDEUTSCHER RUNDFUNK – Radio Mediathek, a publicat un raport informativ în limba germană, pe care l-am conectat la → aici.