Dovadă – Agent Provocateur / Prindere în capcană

ACTUALIZARE 2019 mai jos! ↓

Acest articol va fi tradus în curând în limba română. Până în acest moment, raportul poate fi tradus cu Google Translate. Mai jos este o traducere Google în formă de text.

Link către instrumentul de traducere cu articolul de presă integrat.

Aici veți vedea în zilele următoare o parte din dovezile noastre cu privire la agentul ilegal Provocateur / Lockspitzel – care a fost planificat la București de statul corupt al României (poliție / procuror și serviciul secret român) pentru o jumătate de an.

De asemenea, avem dovezi ale unui agent Provocateur / Lockspitzel executat, care a fost la o lună după ce răpirea noastră ilegală (răpirea) cu un cetățean elvețian a fost efectuată, putem aduce în siguranță.

În ambele cazuri, la fel – ! Adolescent! forțat de oficialii corupți să participe ca anchetator sub acoperire / victimă plătită / sau martori plătiți la o operațiune sub acoperire / anchetă ascunsă.

De asemenea, arătăm dovezi ale acțiunii perverse a doi așa-numiți regizori care lucrează în 2 așa-numitele adăposturi „multifuncționale” fără adăpost, ceea ce i-a obligat și pe prietenii minorilor noștri să desfășoare activități ilegale pentru organele corupte pentru a se permite financiar protejării lor. să îmbogățească străinii. Traficul minor reprezintă doar o mică parte din acuzațiile noastre împotriva acestor funcționari.

Cu toate acestea, autoritățile judiciare interne nu au luat încă nicio măsură pentru a aduce autorii / oficialii în spatele gratiilor. De asemenea, la nivel european (Europol / Comisia Europeană / Curtea Europeană a Drepturilor Omului), până în prezent nu a fost inițiată nicio anchetă. Deci trebuie să presupunem că aceste scandaluri vor să fie „acoperite ”!

ACTUALIZARE 2019

După mulți ani de tortură, am avut acum ocazia să revizuim 4 DVD-uri, pe care unul dintre avocații noștri români le-a primit din greșeală (neintenționat) de la instanța provincială din București.

Pe aceste DVD-uri, cu ajutorul unui român (vorbitor nativ), am putut asculta sute de apeluri telefonice interceptate.

Poliția de acolo îi instruiește pe prietenii noștri, apoi parțial, minori (dar și persoane necunoscute pentru noi) să meargă la străini pentru a intra în relații sexuale cu aceștia, pe cât posibil. Utilizarea medicamentelor halucinogene este de asemenea mandatată, precum și spionaj.

Adesea acțiunile ilegale (nu ordonate judiciar) au durat câteva zile. Minorilor li s-a interzis chiar să doarmă.

De asemenea, au trebuit să-și părăsească orașul natal cu un cetățean elvețian și să aibă relații sexuale cu el într-un oraș de pe litoral.

Toate acestea s-au întâmplat fără protecție! Dimpotrivă, tutorele, unul (părtinit de mai multe scandaluri) ale unei locuințe din București conduse de stat pentru copii și adolescenți, chiar și-a instruit protejatele împreună cu personalul de poliție corupt din nou să continue astfel de „activități”.

„Rezistență zadarnică!”

Mai multe detalii, inclusiv publicarea unor apeluri de supraveghere, vom publica în curând.

De asemenea, avem apeluri pe „casetele de supraveghere” ale unui băiat de 17 ani, care suferă de SIDA (și multe altele).

Băiatul, a ales apelul de urgență din România, deoarece avea dureri groaznice. Cu toate acestea, în loc să-l ajute pe băiat, a fost amenințat că va fi arestat dacă va îndrăzni să apeleze din nou la apelul de urgență.

O perspectivă mică (dar fără detalii) cu privire la activitățile ilegale ale statului, am rezumat deja într-un raport, acest lucru a fost difuzat și în presă.

Postat pentru tine → aici