Închisoarea Rahova din București

INSTITUŢIA DE TORTURĂ RAHOVA – BUCUREȘTI (UE) – FILMUL – AȘA-NUMITA BUCĂTĂRIE ȘI IGIENA

Instituţia de tortură Rahova – București (UE), așa-numita bucătărie, care ar trebui să asigure hrana pentru aproximativ 2000 oameni (între care minori și persoane care suferă de boli cronice grave).

Mucegai, mizerie, bacterii, alimente expirate, deșeuri de abator...

Așa-numita hrană este preparată fără niciun control din sanitar și fără un standard minim de igienă.

În acest loc nu există bucătari! În acest loc, produsele de proastă calitate, în parte alterate, sunt pregătite de așa-numitele plantoane, sclavi neplătiți.

Ca urmare a acestor obiceiuri, controalele sanitare și privind igiena corporală a persoanelor nu au cum să întrunească cerințele minime.

Pusă în recipiente de metal murdare, cu mucegai, mâncarea este transportată de sclavi fără protecție la gură, mănuși ș.a.m.d., kilometrii întregi în afara clădirii. Iar apoi este „vândută” (prin mită), celor mai săraci dintre săraci.

Zilnic oamenii se îmbolnăvesc sau mor ca urmare a unei alimentații deficitare permanente și a lipsei de igienă.

 

MAI MULTE DETALII, FAPTE, DOCUMENTE ȘI FOTOGRAFII DIN ACEASTĂ INSTITUȚIE DE TORTURĂ ...

Aici vor fi disponibile în curând mai multe detalii. Mai multe dovezi, documente, materiale video și media sunt disponibile în rubricile site-ului, vizibile în partea de sus a ecranului.

Am subtitrat un scurt film despre „presa propagandistă“ românească și am adăugat dovezi suplimentare. Acesta este disponibil făcând clic pe acest → link.