ONG + asociații

Aici vă prezentăm o listă a organizațiilor neguvernamentale (ONG) și a asociațiilor. Aceste organizații ar trebui să fie specializate în a vă sprijini sau a vă ajuta să eliminați probleme ce țin de încălcarea drepturilor omului, discriminare, tortură etc.

După cum veți vedea din experiențele noastre, adesea este însă dificil de a solicita implicarea acestor organizații și asociații în rezolvarea problemei dumneavoastră. Ne face plăcere să vă oferim mai multe explicații sau să vă trimitem răspunsuri ale acestor organizații, pe care le-am primit ca urmare a solicitărilor noastre.

De asemenea, ne-am bucura să primim relatări referitor la experiențele dvs.

 Afișare înregistrări utilizatori

NumeDescriereExperiența noastrăCorespondență / ConcluzieLink către site-ul web
ACCEPT RomaniaACCEPT este prima organizație românească neguvernamentală care apără și promovează drepturile comunității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali).Experiență foarte proastă 🙁 🙁 🙁Web Link
Agenția pentru consilierea persoanelor homosexuale - BerlinDe peste 35 ani, Agenția pentru consilierea persoanelor homosexuale - Berlin ajută bărbații homosexuali și bisexuali care caută consiliere.
O experiență pozitivă 🙂Web Link
QUEERAMNESTY Amnesty InternationalActivitatea organizației Queeramnesty vizează oamenii care sunt urmăriți ca urmare a implicării lor active și non-violente în favoarea drepturilor LGBTI.
Experiență foarte proastă 🙁 🙁 🙁Probabil că voluntarii au scris un răspuns incredibil părinților noștri. Aproximativ 2 ani mai târziu, am încercat la sfatul diferitelor cluburi să restabilească contactul, dar sa întors incredibil ... în pofida schimbării totale a situației! AICI mai multe despre scandal ...Web Link
Amnesty International - GermaniaAmnesty International (din engleză „amnesty” - grațiere, dezincriminare penală, amnistie) este o organizație neguvernamentală (ONG) și non-profit, care desfășoară activități de Experiență foarte proastă 🙁 🙁 🙁Web Link
Ajutor pentru germanii din străinătateAceastă asociație oferă o linie telefonică (Hotline) timp de 24 ore,
iar, la cerere, contactează rudele/cunoștințele/angajatorii din Germania, oferă explicații asupra situației de urgență și propune o soluție optimă.
Discuții telefonice amabile 🙂Web Link