Negociere, ieri împotriva aşa-numitele penitenciarul Rahova Bucuresti

Ieri am fost inclusiv Martor medicul speranţă chemat unul dintre ce cazuri de scandal „sute” să negocieze, că acest lucru s-a întâmplat la noi.
Dr. Hope (care timp în captivitate în Rahova, comandat de 2 homofobe, rasiste poliţiştii să trageţi deja mult prea mic „celule”, în nostru şi noi ar trebui să fie acolo dacă este posibil abuz sexual.

Totul a fost gandit de răzbunare împotriva noastră, dar, de asemenea, împotriva Dr. Hope, pentru că am adus pentru a afişa toate încălcările drepturilor omului.

Închisoare Rahova, cu toate acestea din frica încercat caz să se rotească, şi am încercat să insinueze comportament rasist. Si (ca de obicei şi în mod deliberat în astfel de cazuri) au încercat să sancționeze ne face noi tăcere. Împotriva acestor sancţiuni noi au apelat, desigur în Curtea publice, în afara centrului de detenţie.

Rahova a refuzat ieri, ca de obicei inregistrari de camera de supraveghere de către judecător. Cu scuza că acestea sunt deja şterse, deoarece cazul este prea mult în trecut. Dar a avut nu astepti, că am aplicat demonstrabil direct după incidentul de la corupt administrarea penitenciarul, nu pentru a şterge aceste premii.

De asemenea, au nu astepti, că avem o copie pentru fişierul gros în acest sens şi obţine aprobat. Deci avem în cele din urmă numele warden pervertit, şi pot rambursa plângere penală în acest sens.

Jenant, jenant, această acţiune încă o dată! Şi din nou, ei cred că au puterea în dumneavoastră dictatura rulează bine în mijlocul Uniunii Europene, si nimeni în afara de unele dintre ele nu.

Dar nu cu noi, şi echipa noastră în mod constant în creştere!

Posted in Allgemein.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *